Tibetian Jin Jian Tea
-
Rok zberu 2003
-
Krajina pôvodu Čína
-
Druh čaju Pu Erh
-
Cena spolu: 49.00 € (s DPH)
Lisovaný tibetský čaj z roku 2003. Vynikajúce na ďalšie skladovanie a zrenie, ale aj na okamžité popíjanie. Štyri samostatne balené menšie tehličky po 65 gramoch. Tradičný dizajn a štýl.
Lisovaná forma tibetského Kangzhuanského čaju Jin Jian. Kangzhuanský čaj je známym druhom Tibetského čaju, ktorý je vyrábaný podľa tradičných tibetských receptúr a starodávnych technológií v čajovej manufaktúre Yaan v provincii Sichuan. Lístky tohoto čaju sa zbierajú v nadmorskej výške cez 1200 m v hmlistých horách Yunwu Shan.
Celý výrobný proces trvá 5 rokov, počas ktorých prechádza až 32 rôznymi spôsobmi zretia a fermentácie. Kangzhuanský čaj obsahuje viac ako 500 druhov liečivých organických zložiek.
Príprava čaju na viac nálevov
-
Množstvo čaju 5 g
-
Množstvo vody 200 ml
-
Teplota vody 100 °C
-
Doba lúhovania 15s, 30s, 45s, 60s, 120s, 300s
-
Počet nálevov 5 - 6
-
Vlastnosť čaju Stredne povzbudzujúci
Príprava čaju na jeden nálev
-
Množstvo čaju 5 g
-
Množstvo vody 0,5 l
-
Teplota vody 100 °C
-
Doba lúhovania 3 - 5
-
Počet nálevov 1 max. 2
-
Vlastnosť čaju Stredne povzbudzujúci